Tinka_Ba #30651 | Najväčší slovenský erotický portál - Afrodity.sk

Tinka_Ba #30651

Bratislava I.

Zavolať

0944 867 103
Spomeň, že voláš z Afrodity.sk
Vek:: 
24
Výška:: 
180 cm
Váha:: 
60 kg
Prsia:: 
2 prirodzené
Jazyky:

O mne:

Ahoj :-) Veľmi ma teší, že si si práve otvoril môj profil, som rada že som ťa zaujala. Ponúkam diskrétne stretnutie na úrovni. Som vždy usmiata a dobre naladená. Moje praktiky sú na profesionálnej úrovni, proste nič odfláknuté. Určite neoľutuješ ak prídeš ku mne na stretnutie, pretože sex si veľmi užívam a mám to rada. Práve máš jedinečnú príležitosť zažiť chvíle, počas ktorých sa Ti bude hlavou mihať len jedna myšlienka - nechcem aby toto nikdy skončilo!
Prídeš ku mne, do môjho útulného teplučkého voňavého bytu, kde Ťa privítam s úsmevom, vykúpaná, nakrémovaná... Prídeš do kontaktu len so mnou (diskrétnosť je moja priorita), dáš si osviežujúcu sprchu a keď sa za nami zavrú dvere mojej izby, čas sa zastaví, svet okolo prestane existovať a spolu sa budeme rútiť v ústrety niečomu veľmi, veľmi príjemnému... Priplatkove služby sú možné ak sú symlatie..Nachádzam sa v čistej voňavej novostavbe pri Medickej záhrade. Som seriózna a diskrétna a veľmi rada ocením ak budeš aj ty. Ak sa objednáš a meškáš, daj mi o tom vedieť vopred. Ak sa objednáš a neprídeš, automaticky si ťa dávam na black list a už sa ku mne nedovoláš, preto prosím nemrhaj zbytočne mojím časom ak nemáš o stretnutie naozaj záujem. Pre viac info ma neváhaj kontaktovať cmuk :-*

Ďalšie informácie:

Vlasy:: 
hnedé
Oči:: 
hnedé
Postava:: 
chudá
Orientácia:: 
heterosexuálna
Typ:: 
Ponuka privátu aj escortu
Služby: 
69
autoerotika
BDSM
bozkávanie
ďaľšie služby dohodou
domina
erotická masáž
erotické prádlo
fetiš
honenie
klasika
ľahké S/M
lízanie dámskeho análu
lizanie
masáž prostaty
masturbácia
orál bez
orál
piss
prstovanie
sex pri porne
S/M
spoločná sprcha
tangá
vyhonenie nohami
vysoké topánky
výstrek na telo
Skúsenosti:: 
skúsená
Diskrétnosť:: 
som sama
Milujem:: 
jemný sex
nežný sex
klasika
milovanie
predohru
pozorných mužov

Ďalšie afrodity:

Zatiaľ nebol vytvorený žiaden obsah.

Sú fotky alebo profil nereálny? Prosíme, ohláste nám to na info@afrodity.sk, pravdivosť profilov je pre nás aj našich návštevníkov veľmi dôležitá. Ďakujeme!