BABYLON | Afrodity.sk · escort, erotic, sex, amateur and porn

BABYLON

Zavolať

Ponuka klubu

Vybavenie klubu

Jazyky

Ponuka práce !!!

Sme pánsky nočný klub, na erotickom trhu pôsobíme viac ako 18 rokov. Do našich luxusných priestorov v príjemnom prostredí hľadáme nové dievčatá. Ak si chceš zabezpečiť každodenný zárobok, užiť si veľa zábavy a spoznať nových ľudí, neváhaj a pridaj sa k nám. Ubytovanie zadarmo, 70€ z hodiny pre teba, provízie z drinkov, super kolektív, diskrétnosť, bezpečnosť a istotu. V prípade seriózneho záujmu volaj na číslo : 0902 317 541 alebo napíš na : info@babylonclub.eu

O klube !!!

Najväčší a najluxusnejší erotický nočný klub na Slovensku. Prvotriedny a vycibrený charakter klubu, exkluzívne prostredie, čarovná atmosféra a výnimočne dievčatá to je to čo Night Club Babylon odlišuje od ostatných klubov.

V klube vládne uvoľnená atmosféra, nespútaná no zároveň diskrétna zábava a príjemné erotické napätie.

Nezáleží na tom či si chcete ako sa hovorí vyhodiť z kopýtka ? , alebo zabudnúť na starosti života, uvoľniť sa , zrelaxovať, porozprávať sa či posedieť pri poháriku luxusného koňaku, nezáleží na tom či ste menšia či väčšia partia, alebo osamelý jednotlivec, pretože v Babylon Clube vás dievčatá vždy a za každých okolností vítajú s príjemným úsmevom a mýlim vystupovaním.

Spokojnosť zákazníkov je pre personál Babylon Clubu na prvom mieste. Profesionálny personál za barom vám zabezpečí bohatý výber alkoholických aj nealkoholických nápojov, najluxusnejších koňakov a prémiových cigár z rôznych kútov sveta.

Neváhajte nás navštíviť ktorýkoľvek deň od 20:00 do 06:00 hodiny rannej

#29445

LUXUS